Advertisements

Nevjerojatna kolekcija automobila skuplja prašinu u javnoj garaži

Jedan od fotografa agencije Ragire Photography naletio je na kolekciju automobila od koje zastaje dah, fotografije je objavio na Redditu, a pritom je napomenuo da se nalaze u javnoj garaži.

Gotovo je nevjerojatan podatak da ovakvi primjerci nisu u nekoj strogo čuvanoj garaži, nego u javnoj. Koliko je kolekcija vrijedna najbolje ilustrira podatak da je među snimljenim automobilima i Jaguar Project 7 kojih je proizvedeno svega 250.

No, većina su iznimno sportski nastrojeni, gotovo trkaći modeli, kao što su Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Aventador SV, Aston Martin V12 Vantage S, Ferrari 458 Speciale, ali i klasici Ferrari Testarossa i Ferrari 328 GTS.

Američki predstavnici su Ford GT, Chevrolet Corvette C2 i nekoliko primjeraka Ford Mustanga. Ima i jeftinijih, ali ništa manje zanimljivih modela, kao što su Vokswagen Golf R32, Ford Focus RS, Alfa Romeo Giulia…

Stručnjaci koji dobro poznaju tržište rabljenih automobila uvidom u fotografije zaključili su kako ova kolekcija automobila smještena u javnoj garaži vrijedi najmanje pet milijuna eura.

Advertisements